Farmfunding voor het Jerseybedrijf van Jacob en Linda

Het diner in De Groene Winkel voor Farmfunding van de Jerseyboerderij gemist? Geen nood hieronder in het kort wat dit inhoudt. Meer weten? Kijk dan op Jerseyvleesbestellen.nl .

Jacob en Linda hebben een droom: een eigen boerderij met Jerseystieren, haantjes en varkens. Om die droom werkelijkheid te laten worden zoeken zij investierders -zoals zij dat noemen-; mensen die hen een onderhandse lening van minimaal 1000 euro willen verstrekken zodat zij een boerderij kunnen aanschaffen. Tijdens de looptijd bepaalt u de rentevergoeding in natura (Jerseyvlees) of in geld. Na afloop van de looptijd lossen zij de lening af.

Achtergrond van het bedrijf:

In 2011 begonnen Jacob Beeker en Linda Heemskerk hun bedrijf met 2 Jerseystiertjes van de kaasboerderij Remeker. Inmiddels hebben zij 70 stiertjes die ze opfokken, 6 zoogkoeien en pachten ze 35 ha grond verdeeld over een aantal plekken. Jerseystiertjes werden voor 2011 gelijk naar de destructie gebracht omdat ze in vergelijking met andere koeien een stuk kleiner zijn. Nu worden ze opgefokt tot ze tweeënhalf jaar oud zijn en gaan dan naar de slacht. Jacob en Linda wonen nu nog in een tussenwoning, maar willen graag een boerderij aanschaffen om hun bedrijf verder te professionaliseren en uit te breiden met een winkel, kippen en haantjes en varkens.