7 oktober 2023: FEEST!

5 oktober 2023

Op zaterdag 7 oktober 2023 is het weer zover: ons jaarlijkse feest. Komt u ook gezellig met ons meevieren dat we weer een jaartje langer bestaan? Het is het 29e feest waarmee we dit jaar ons 35-jarig bestaan in Zeist vieren.

Om het vijfjarig jubileum van De Groene Winkel op de Voorheuvel te vieren, organiseerden Rudi en Astrid in 1993 een feest. Een feest met ballonnen, muziek en knallende aanbiedingen. Dat was letterlijk zo’n feest dat het een jaarlijks terugkerend evenement werd. Elke eerste zaterdag van oktober pakken we uit en verwennen we onze klanten. Dankzij onze klanten kunnen we namelijk bestaan.

Feest in De Groene Winkel betekent live muziek van onze huismuzikanten en smullen van onze huisgemaakte pompoensoep en vers gebakken popcorn. Op de markt op de parkeerplaats achter de winkel kan volop kennis gemaakt worden met de mensen en het verhaal achter onze producten. Natuurlijk vertellen zij niet alleen over hun producten, maar laten zij ook van alles proeven. Dit jaar staan de Traay, Vivani, Kari’s crackers, Fior di Frutta, Mont Blanc, Symfonio, boerin Lizelore Vos, Bastiaansen kaas, Zuiver Zuivel en Weerribben Zuivel, Odin, Real Flavors, Horizon en Schulp op de markt en is binnen bij de cosmetica Dr. Hauschka vertegenwoordigd.

Ook komen er een paar schapen van Rudi en Astrid op bezoek om mee te knuffelen. Tot slot zijn er knallende aanbiedingen: écht scherpe aanbiedingen die alleen op deze speciale dag gelden. Nieuw dit jaar, onder voorbehoud van weersomstandigheden, is het kinderspeelplein met allerlei kinderactiviteiten. Zo kun je rustig de markt bezoeken terwijl jouw kinderen zich vermaken.

Omdat veel klanten met ons meevieren, de markt bezoeken en vast ook willen profiteren van de aanbiedingen, staat ons feest vaak garant voor drukte en lange rijen. Wij vinden dat wel gezellig. Hopelijk jij ook!