Bier & wijn

Proost!

Maak jouw etentje compleet met een bijpassende wijn of jouw feestje extra bruisend met één van onze bubbels. Biertjes, rode, witte en mousserende wijnen, rosés, ciders en port; bij ons is er heel wat om mee te proosten.

Natuurlijk geteeld

De druiven voor wijn, de graan en hop voor bier en de appels voor appelcider; in al onze dranken zijn ze biologisch geteeld. Kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen worden niet gebruikt. Met de focus op preventie is dat niet nodig ook. Het resultaat; pure grondstoffen om écht goede dranken mee te vervaardigen.

Natuurlijk bereid

Het maken van biologisch bier, wijn of andere alcoholische lekkernij is een ambacht. Een goede schuimlaag op een biertje of een wijn met sterk aroma; dat bereiken onze producenten met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en niet met synthetische kleur- en smaakstoffen, schuimversterkers en zuurteregelaars.

Kunstwerkjes

Bier brouwen is een kunst en de bierbrouwer een kunstenaar. Gulpener, Budels en Waterland Brewery verstaan die kunst maar al te goed. Zij maken een range aan biertjes waar je van herfst tot zomer van kunt genieten: van Pils, Radler en blond bier tot IPA en tripels. Wij vinden de hop op zichzelf al een kunstwerk en hangen de strengen in het najaar als versiering in de winkel.

Alcoholvrij genieten

Wil je geen alcohol, maar toch iets speciaals op tafel zetten? Dat kan met onze alcoholvrije wijnen van Noa en Lussory of het Demeter bier van Schleicher. De bubbels van Apibul zijn een fruitig alternatief voor champagne. En met de blauwe bessensap of -punch van PureBlu geniet je van een bijzonder alcoholvrij drankje van Drentse bodem.