Dr. Hauschka Beauty date

15 december 2023

Ben jij fan van Dr. Hauschka en/of wil je er meer over weten? Kom dan zeker op donderdag 21 december naar onze winkel! Dan is Nicole van Dr. Hauschka er namelijk: dé expert in dit mooie merk.

Ontdek wat jouw huid nodig heeft; leer wat jouw huidbeeld is en welk beautyritueel jouw huid dagelijks kan helpen herstellen van invloeden van buitenaf. Wil je weten welke make-up jouw natuurlijke schoonheid het beste accentueert? Nicole staat voor jou klaar voor een persoonlijk advies en meer informatie over de prachtige natuurlijke verzorgingsproducten die Dr. Hauschka te bieden heeft. Wil je er zeker van zijn dat Nicole tijd voor je heeft? Plan dan een afspraak in.

Wist je trouwens dat het make-up assortiment is vernieuwd? De verpakkingen van Dr. Hauschka zijn gewijzigd naar een duurzamer alternatief. Hiermee wordt maar liefst 9.000 kilo hout, 117.000 liter water, 26.500 kwh energie en 447k Co2 uitstoot bespaard. Ook is het assortiment ingekrimd, maar zijn er ook drie nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd: twee kleuren eye brow definer en de calming colour correcting powder om de huid die neigt naar roodheid een rustigere teint te geven.