Drogisterij & cosmetica

Dé afdeling om jezelf of een ander te verwennen

Wij verzorgen jou niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Omhul jezelf met de natuurlijke geuren en crèmes met ingrediënten van biologische of bio-dynamische oorsprong: met onze verzorgingsproducten van onder meer Weleda, Dr. Hauschka, Urtekram en Bee Honest Cosmetics is het echt genieten.

Natuurcosmetica

Bij ons vind je natuurcosmetica: gecertificeerde cosmetica gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals heilzame planten, bloemen, kruiden en mineralen. Er zitten geen microplastics en synthetische bestanddelen in. De ingrediënten die er wel in zitten zijn afkomstig uit biologische of bio-dynamische teelt of uit wildpluk. Zo samengesteld dat het verzorgende en herstellende vermogen dat de huid van zichzelf heeft, wordt ondersteund.

Natuurlijke schoonheid

Onze natuurlijke reinigingsproducten, crèmes en oliën laten jouw huid stralen en jouw haar glanzen. Voor aankomende moeders, (pasgeboren) baby’s en de wat grotere kleintjes weet Roxanne alles over onze zachte en milde verzorgingsproducten. Mandy helpt je graag met de make-up van Dr. Hauschka. Make-up die niet alleen decoratief is, maar ook verzorgend.

Weg met wegwerp

Wil je jouw badkamer duurzamer maken? Dat kan! Wij helpen je graag aan producten gemaakt van hernieuwbare bronnen als (vloeibaar) hout en katoen. Ook hebben we verzorgingsproducten die je je hele leven kunt blijven gebruiken, zoals een menstruatiecup, scheermes, wasbare wattenschijfjes en tandenborstels waar je alleen de kop van vervangt.

Voor die extra boost

Volwaardig en voedzaam eten is de basis voor een goede gezondheid. Onder bepaalde omstandigheden kan het zijn dat dit toch niet genoeg is en/of dat je niet snel genoeg voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor die gevallen hebben wij voedingssupplementen die je helpen om gericht bepaalde behoeften aan te vullen. Heb je lichte klachten of een kwaaltje? Wellicht dat geneesmiddelen van VSM, Arkopharma of A. Vogel uit de fytotherapie, homeopathie of antroposofie jou kunnen helpen.