Droogwaren

Het grootste jongetje van de klas

Hoewel de basis van onze voeding in verse producten zit, bestaat onze winkel inmiddels stiekem voor een groot deel uit droogwaren; producten die langer houdbaar zijn. Bij ons vind je ze zonder synthetische conserveringsmiddelen en toevoegingen. Producten met pure ingrediënten en een pure smaak.

Voor het hele gezin

Start jouw dag met onze (krokante) muesli’s van Meesters van de Halm en neem voor de lunch een Kari’s cracker met Horizon noten- of Nocciolata chocoladepasta, Fior di Frutta jam of Zwergenwiese spread. Fan van soep? Wij hebben goedgevulde maaltijdsoepen en allerlei soorten bouillon om jouw eigen soep mee te maken. Voor onze allerkleinste klanten hebben we flesvoeding, (baby)pap, fruit- en groentehapjes, tussendoortjes en diksappen van onder andere Holle en Biobim.

Elke dag wat anders

Of je nu Hollandse pot, Italiaans, Mexicaans, Japans of Thais kookt; een goede avondmaaltijd begint wat ons betreft met een flinke dosis groente. Maak het compleet met onze rijke keus aan granen, pasta’s, sauzen, smaakmakers, oliën, azijn, kruiden en specerijen. Geen inspiratie? Pak dan één van de kruidenmixen van Beltane, On Off spices of Yakso en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel.

Smullen geblazen

Als je dacht dat je met biologisch alleen maar supergezond kan eten, dan heb je ons assortiment koekjes, chocolade, chips, snoep en bakproducten nog niet ontdekt. Lekker én zonder synthetische toevoegingen; natuurlijk genieten. Wat gezonder snacken? Kies dan voor onze gedroogde vruchten, noten, pitten en zaden van Horizon, De Nieuwe Band of Nice & Nuts.

Genoeg te drinken

Maak een smoothie met één van onze plantaardige melken of drink het als lekker alternatief voor echte melk. Groentesappen, fruitsappen, brooddrank, kombucha’s, siroop en diksap; wij hebben het allemaal. We hebben met SQWZ frisdrank zonder zoetstoffen maar met Wostok, Whole Earth en Naturfrisk ook frisdrank gezoet met rietsuiker of agavesiroop. Met de gember- of kurkumadrankjes van Gimber, Bio Today en Go Now ben je in één slok helemaal wakker.