Even voorstellen: drie nieuwe medewerkers

20 oktober 2023

Eind augustus hebben we helaas afscheid genomen van Emma, Janne, Julie en Ida. Gelukkig hebben we in drie nieuwe medewerkers goede opvolgers gevonden.

Hoewel we het heel jammer vinden dat een aantal van onze medewerkers ons hebben verlaten, zijn we trots op de redenen van hun vertrek. Ze vliegen uit naar mooie nieuwe uitdagingen, passend bij hun studie of toekomstdromen.

En de nieuwe medewerkers? Dat zijn Céline, Merel en Bart. Céline is 27 oud en werkt als diëtist. Om wat meer onder de mensen te zijn en met collega’s te kunnen samenwerken is ze bij ons gestart. Ze heeft in natuurwinkel Chili & Spruit in Malden gewerkt. Een passende achtergrond om een vliegende start bij ons te maken.

Merel is haar carrière als fotograaf aan het opstarten. Net als Céline wil ook zij naast haar zelfstandige werk graag in een team samenwerken. Met haar liefde voor lekker eten en koken heeft ze bij ons een plek gevonden waar ze als bezige bij haar ei goed kwijt kan.

Bart is 18 jaar oud en heeft afgelopen jaar zijn HAVO examen gehaald. Hij wil graag bij het Korps Mariniers en gebruikt dit jaar om zich daar fysiek en mentaal op voor te bereiden. Al die dozen sjouwen voor het vullen van onze schappen komt hem dan ook wel goed uit.

Wij wensen de vertrekkers alle goeds en bedanken hen voor hun inzet. En natuurlijk een heel hartelijk welkom aan onze nieuwe medewerkers.

Ps. We hebben wel nog twee vacatures openstaan. Interesse om naast Céline, Merel en Bart ook ons team te komen versterken? Kijk dan hier.