Koffie & thee

Hartverwarmend

Of je nu kiest voor een kopje zoete rooibosthee, frisse muntthee, pittige gemberthee, een romige cappuccino of een krachtige espresso, één ding hebben ze gemeen: je wordt er lekker warm van. Wij lopen trouwens niet alleen warm voor de smaak, maar ook voor hoe het geteeld en geproduceerd is.

Puur genieten

Overdracht van struikziektes wordt voorkomen door koffie- en theeplanten de ruimte te geven. Synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest vind je niet op biologische plantages, een diversiteit aan flora en fauna des te meer. De thee die je bij ons koopt is helemaal natuurlijk, dus zonder synthetische aroma’s of hulpstoffen.  

Koffie met én zonder koffiebonen

Medium of donker gebrand, bonen of gemalen: begin jouw dag energiek met koffie van Boot, Illimani, Simon Lévelt of Biocafé. Wil jij genieten van de koffiesmaak, maar geen cafeïne binnen krijgen? Dat kan met de alternatieve kopjes chicoreiwortel of geroosterde spelt van A. Vogel, Lima of Chiko not coffee.

Thee, thee en nog meer thee

Ook voor de theeleuten hebben we genoeg keus. Thee in zakjes of losse kruiden, met één ingrediënt of een mix, groene, witte of zwarte thee. Thee van Yogitea, Sekem, Het Blauwe Huis, Simon Lévelt, IDo!, Piramide… Zie je met al onze theesoorten en -merken door de bomen het bos niet meer? Dat ligt niet aan jou; we raken ook vaak zat het spoor bijster.

Niet alleen lekker

Een kopje thee drinken is niet alleen gezellig en lekker. Een aantal theekruiden staat ook bekend om hun heilzame werking. Zo is salie goed voor de keel, tijm fijn voor de luchtwegen en ondersteunt verveine een goede spijsvertering. Gezond genieten dus!

Meer dan koffie en thee

Ook een keer zin in iets anders dan koffie of thee? Met de latte poeders van TerraSana maak je in een handomdraai een drankje dat niet alleen warm van temperatuur is, maar ook van smaak. Met onze cacaodruppels, cacaopoeder of carobe maak je heerlijke warme chocolademelk.