Non-food

Voedsel voor de ziel

Kookboeken met heerlijke recepten, informatieve boeken over de biologische sector, antroposofie en voedzame voeding, prachtige prentenboeken over de natuur en natuurlijk de jaarlijkse zaaikalender van Maria Thun. We hebben een klein assortiment boeken die je jezelf of een ander cadeau kan doen.

Verstuurd vanuit het hart

Misschien niet meer zo populair als vroeger, maar daarom des te leuker om juist wél te doen; een kaartje sturen. De kaarten van Zintenz zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens heel duurzaam. Ze worden gemaakt van bladeren en stengels uit oogstafval en bedrukt met enkel natuurlijke kleurstoffen.

Bio in de grond

Haal de lente in huis met Huiberts’ voorjaarsbollen op pot. Of plant de bolletjes in het najaar om jouw tuin in het voorjaar te laten bloeien. Met de zaden van De Bolster kweek je jouw eigen biologische groente of leg je een bloemenzee aan voor vlinders en bijen. In de lente en vroege zomer verkopen we eenjarige en meerjarige (kruiden)planten van kwekerij Dependens en Puur Aroma.  

Hartverwarmend

De bijenwaskaarsen van Dipam zijn circulair geproduceerd met puur natuurlijke grondstoffen die niet schadelijk zijn voor jou of het milieu. Met de etherische oliën van Chi haal je de geur van de natuur in huis: van den of ceder tot lavendel of geranium. Onze wierook van Sai Baba en Encens d’ Auroville brengt je in Oosterse sferen.