Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 gr pasta (bijv. rigatoni, penne of farfalle
  • 1 handje pijnboompitten
  • 2 tl zwarte olijvenpesto
  • 2 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 100 gr zongedroogde tomaten
  • 75 gr zwarte olijven
  • 100 gr feta
  • 1 handje verse basilicum

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en doe vervolgens koud water bij de pasta zodat deze goed afkoelt. Giet opnieuw af en meng de pesto er door.
  • Bak in een koekenpan de pijnboompitten op laag vuur goudbruin.
  • Snij de tomaten, paprika en zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  • Snij de olijven in reepjes en de feta in blokjes. Snij de basilicum fijn.
  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Maak eventueel af met wat rucola.

Eet smakelijk!