19 april: Proeverij Krachtsappen van Schulp

3 april 2024

Op vrijdag 19 april is Frederik van Schulp in onze winkel om alles te vertellen over de speciale Krachtsappen van Schulp. En natuurlijk om ze te laten proeven. Kom dus vooral naar onze winkel!

Over Schulp

Als pachtboer begint Albertus Schulp in 1861 op één hectare grond in Breukelen langs de rivier de Vecht. Vijf generaties Schulp groeien op als fruittelers, op diezelfde grond en langs diezelfde rivier. In 1995 besluit Albert Schulp om zich naast het fruit telen ook toe te leggen op het maken van sap, waaronder ook sap van biologisch fruit.

Krachtsappen

Eerste hulp van Schulp; dat is de oorspronkelijke naam van de huidige krachtsappen. Bij deze sappen draait het om de functionele eigenschappen van de groente en fruit die erin verwerkt zijn en daardoor bijdragen aan het voorkomen en verhelpen van lichamelijke klachten. Zo hebben kersen een ontstekingsremmende werking en kan de sap ervan helpen bij jichtklachten. Vlierbessen zijn van nature een bron van vitamine C en dragen bij aan de ondersteuning van het afweersysteem, wat weer helpt om gezond te blijven. Benieuwd naar de andere sappen en hun heilzame werking? Kom dan vooral 19 april naar onze winkel zodat Frederik je er alles over kan vertellen.