Proeverij LOVECHOCK

16 februari 2024

Op zaterdag 2 maart is Liz van LOVECHOCK vanaf 10:00 uur bij ons in de winkel. Speciaal voor de chocoladeliefhebbers een heel goede reden om die dag onze winkel te bezoeken!

LOVECHOCK is niet zomaar als naam gekozen: bij LOVECHOCK geloven ze namelijk dat liefde de kern moet vormen van alles wat we als mens doen. Ze willen een beweging op gang brengen die gebaseerd is op liefde voor mensen, cacaoboeren en onze planeet. Vanuit daar hebben zij chocolade gecreëerd die anders is; volledig veganistisch, biologisch en gemaakt van rauwe cacao, die de puurheid van de cacaoboon weerspiegelt. Een aantal van deze repen verkopen wij al langere tijd in onze winkels.

Na verloop van tijd realiseerden LOVECHOCK dat sommige klanten meer wilden dan alleen een rauwe chocolade-ervaring en ook verlangden naar de zachte smaak van chocolade. Daarom heeft LOVECHOCK nu ook nieuwe, zachte chocolade gecreëerd. Niet van rauwe cacao, maar wel vegan. Deze nieuwe repen zijn sinds kort bij ons te verkrijgen.

Op zaterdag 2 maart zijn alle chocoladevarianten van LOVECHOCK in onze winkel te proeven. Bovendien vertelt Liz je alles over de achtergrond van de lekkere repen. Kom dus zeker even langs!