Weleda Natuurmonumenten

1 maart 2024

Momenteel is het gehele cosmetica assortiment van Weleda in de aanbieding. Tijdens deze Weleda actieweken profiteer jij niet alleen van 25% korting, maar profiteert ook de natuur. Want met elk product die jij koopt, doneert Weleda een bedrag aan Natuurmonumenten waarmee zij 1 m² nieuwe natuur realiseren. Écht win-win!

Samen met Natuurmonumenten heeft Weleda een gemeenschappelijk doel: de zorg voor én het behoud van de biodiversiteit in Nederland. Ruim 10 jaar draagt Weleda daarom bij aan Natuurmonumenten. Dit jaar is gekozen om de Marker Wadden te ondersteunen; een nieuw natuurgebied geïnitieerd en beheerd door Natuurmonumenten. 

Marker Wadden is een groep nieuwe natuureilanden dat is aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer en omgeving. Op deze bijzondere plek komt zowel onder als boven water nieuwe natuur tot ontwikkeling. Natuur die ook een springplank is voor andere gebieden. Helder water zorgt namelijk voor meer waterplanten, vis en schelpdieren. Rietkragen bieden vogels een plek om te broeden en in de duinen vinden trekvogels hun rustplek.