All-round medewerker, 32-40 uur/week

Zo ziet jouw werk eruit

De dag beginnen in de geur van vers gebakken brood en croissantjes. Jij zorgt dat al het brood op zijn plek ligt en maakt de klantbestellingen klaar. Om 8.30 sta je paraat om de eerste klanten aan hun brood te helpen. Daarna draai je een uurtje kassadienst. Wordt het druk? Dan komt jouw collega een extra kassa openen. En tussen klanten door ga je vakken vullen en spiegelen. Na je kassashift ga je vol aan de bak om de schappen te vullen zodat de winkel er mooi bij staat. Maar niet zonder klanten te begroeten en hen te helpen bij vragen. Gaat het je allemaal goed af? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden naar het doen van bestellingen en uitzoeken en inrichten van schappen met acties.

Word onderdeel van ons team

Steek jij graag je handen uit je mouwen? Heb jij voelsprieten voor een klant met een vraag? Kun je moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden? Ben je proactief en altijd op zoek naar iets dat je kan doen? Ben je servicegericht en collegiaal? Dan pas jij in ons team!

Interesse?

Wij zoeken een nieuwe collega die ons team voor 32 tot 40 uur in de week komt versterken. Beschikbaarheid op zaterdag(en) is een pré. Heb je interesse? Mail dan jouw cv en motivatie naar roeland@nulldegroenewinkel.nl.