Hier staan wij voor

Hoewel je bij ons gewoon al je dagelijkse boodschappen kunt doen, vinden wij onszelf niet een gewone winkel. Wij runnen de winkel namelijk vanuit een bevlogenheid om de wereld beter te maken. Al is het maar een heel klein beetje. Daarbij is het fijn dat wij als zelfstandige winkel volledig onze eigen keuzes kunnen maken.

Niet zo maar een assortiment

De producten in onze winkel kiezen wij weloverwogen. Daarbij kijken wij niet alleen naar de behoefte van de klant, maar vooral naar de kwaliteit en smaak en of het product onderscheidend is. Passend bij onze drijfveer is het voor ons vanzelfsprekend dat de producten in onze schappen met respect voor mens, milieu en dier geteeld, gehouden, gewonnen en/of gemaakt zijn.

Als biologische winkel is certificering van onze producten uiteraard vereist. Dat is wel zo helder. Zo is vrijwel ons gehele assortiment voorzien van het Europese bio-certificaat, het Demeter keurmerk voor biodynamische landbouw en voeding of het EKO-keurmerk. Ons non-food assortiment bestaat uit natuurcosmetica en producten gecertificeerd met keurmerken die duurzaamheid garanderen.

Duurzame relaties

Bij ons gaat het niet alleen om het product, maar ook om de mensen erachter. Mensen die eerlijk en oprecht zijn en de drijfveer om goed met de aarde om te gaan met ons delen. Mensen die staan voor mooie producten met oog voor mens, milieu en dier. Wij streven naar persoonlijk en duurzaam contact met onze leveranciers en producenten.

Zonder klanten, geen winkel. Daarom investeren wij graag in de relatie met onze klanten. Het oprechte contact met klanten is ook juist datgene wat ons werk zo leuk maakt. Wij kennen een groot aantal klanten bij naam of in ieder geval van gezicht. Een flink aantal klanten is al sinds het prille begin bij ons en daar zijn wij trots op.

Echte aandacht

Bij alles wat wij doen hebben wij aandacht voor het belangrijkste in onze winkel: onze klanten. Wij gaan verder dan begroeten en streven ernaar om proactief hulp aan te bieden. Met de klant meedenken is onze ambitie en wij willen oprechte klantvriendelijkheid en service bieden. Onze winkel ademt rust, ruimte en gezelligheid; een plek waar mensen graag komen.

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze biologische producten, maar ook door de aandacht die wij voor deze producten hebben. Wij kennen onze producten en kunnen vertellen waarvoor je ze gebruikt of hoe je het klaarmaakt. Wanneer we dat toch een keer niet direct weten, dan proberen wij het zo goed mogelijk uit te zoeken.